lørdag 28. mai 2011

"riksmedia" og hvorfor vi bør se på de med filter.

har en lang tid sett på med forundring at VG.NO har forandret seg til en blanding av den gamle VG og SE & HØR... er slett ikke vakert i det hele tatt. så hvordan finne nyhetene???
joda en del av det som står i VG er ok men de melder ikke alle nyheter eller de bruker nyhetene om igjen. hva med NRK? jo takk de er eid av staten så der får du bare nyhetene som det passer staten. ummm hva med youtube? der finner du en masse nyheter som forskjellige mennesker gir deg, må jo selfølgelig inntaes det med ett vist filter. der er også videoblogging der. samme viset der, inntaes med ett vist filter og undersøk gjerne vidre hvis du finner intresant info der. og ikke alt du hører der er det andre kaller konspirasjons teorier. f.eks HAARP. både kineserne og russerne har sine HARP men med andre navn, i all enkelthet kan man si at bakgrunnen for HAARP er å forandre været. styre det og om du vil med ultra lav frekvenser av lyd. bare tull at amerikanerne kan gjøre det sier strutsene, vel kineserne er veldig åpne om dette. bruker det aktivt i tilfelle tørke. russerne sier lite om dette og amerikanerne prøver å benekte det. så jeg velger å tro at om kineserne klarer det så gjør også russerme og ameikanerne det. nok om haarp for nå...
en ting er sikkert, det pågår en media krig der ute. en media krig som forer mange strutser og prøver å skitkaste og forvrenge med hjelp ifra strutsene folk som prøver å få sanheten ut til oss som ihertfall veit dette, "riksmedia" er ikke sanheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar